Outvance is sinds 2008 actief. Met locaties in Europa, Suriname, Turkije en Zuid Afrika, helpen we je met inbound en outbound werkzaamheden. Multichannel en Meertalig. Voor je klantenservice, helpdesk of inbound en outbound sales projecten.

Daarbij adviseren en helpen we je met het verbeteren van uw bereikbaarheid, het verbeteren van de kwaliteit en het resultaat van uw klantcontact zodat de tevredenheid van je klanten stijgt.

Kosten reduceren we via het automatiseren van live klantcontact naar selfservice, ivr’s, ai chatbots en ai voicebots.

Multichannel klantcontact

Je kunt ons raadplegen en inzetten voor:

Lagere kosten

Outvance verzorgt je klantcontact vanuit meerdere locaties waaronder Nederland, Suriname, Zuid Afrika, Turkije, en met homeworkers.

In het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Portugees. Alle andere Europese talen zijn mogelijk.Tegen lagere kosten vergeleken met een inhouse uitvoering.

Advies van professionals

De adviseurs bij Outvance Contactcenters zijn 30 jaar actief in de contactcenter branche en hebben ervaring opgebouwd bij facilitaire en inhouse contactcenters.

We helpen je graag bij uw uitdagingen. Zowel met medewerkers als met de inzet van AI oplossingen

Professionele tools

Outvance werkt met professionele contactcenter systemen  voor het afhandelen van klantcontact. Oplossingen die zich bewijzen in de praktijk.

Met een visie op locatie-onafhankelijk werken. Alle oplossingen zijn actief vanuit de cloud.