Outvance is een facilitair contactcenter. We adviseren en helpen met het verbeteren van de bereikbaarheid, het verbeteren van de kwaliteit en het resultaat van multichannel klantcontact.

Outvance adviseert en helpt met het verbeteren van uw bereikbaarheid, de kwaliteit, de klanttevredenheid en het resultaat van multichannel klantcontact.

Homepage

We helpen u met de volgende diensten:

Kosteneffici├źnt

Outvance verzorgt uw klantcontact vanuit Nederland, Bulgarije en Suriname. In het Nederlands, Vlaams, Engels, Duits en Frans. Andere talen Europese talen zijn mogelijk. Tegen lagere kosten vergeleken met een inhouse uitvoering.

Ervaren adviseurs

Uw adviseurs bij Outvance zijn meer dan 25 jaar actief in de contactcenter branche en hebben hun ervaring opgebouwd bij diverse facilitaire en inhouse contactcenters. We zijn een no-nonsense bedrijf met focus op het resultaat.

Professionele tools

Outvance werkt met professionele contactcenter oplossingen voor het afhandelen van klantcontact. Oplossingen die zich bewijzen in de praktijk. Met een visie op locatie-onafhankelijk werken. Alle oplossingen zijn actief vanuit de cloud.