Prospects en klanten willen snel antwoord op vragen. Tijdens het plaatsen van een bestelling, als het bezorgen uitloopt en bij vragen over betalingen. Positieve reviews van klanten verhogen uw verkoopresultaten en de waarde van uw brand.

Outvance helpt u met vaste ervaren meertalige medewerkers die alle vragen van uw klanten beantwoorden. Daarnaast verhogen we verkopen en reduceren we kosten door de inzet van FAQ pagina’s, online kennisbanken en chatbots.

U kunt uw klantenservice geheel of gedeeltelijk uitbesteden. We fungeren als een verlengstuk in een 1e en 2e lijn constructie. We borgen uw bereikbaarheid, servicelevels en klanttevredenheid tegen lage kosten.

Klantenservice webshop uitbesteden

Testimonial

We hebben een fijne samenwerking gehad in de periode dat Outvance voor ons de Customer Service en Sales opgepakt heeft voor ons Wallonische klanten. Het was van ons uit een spoedklus omdat we ons kantoor in België moesten sluiten. Na een korte inwerkperiode waarbij de communicatielijnen kort waren is Outvance aan de slag gegaan.

Gezien de complexiteit van onze systemen en werkzaamheden is dat zeker een compliment waard. De kwaliteit van het contact met de klanten was hoog en onze beoordelingen op Trustpilot bleven op een goed niveau. Mochten we ergens weer hulp nodig hebben dan staat Outvance in ieder geval boven aan de lijst.

Ron van Beek, Teamlead Sales Benelux, IGO Promo

Voordelen uitbesteden klantenservice

Meertalige klantenservice medewerkers

Outvance verzorgt de klantenservice voor webshops in meerdere talen. Standaard in het Nederlands, Vlaams, Engels, Duits en Frans. Andere talen zoals Italiaans, Spaans, Portugees, Pools en Oost Europese talen zijn beschikbaar.

Onze medewerkers beantwoorden vragen via elk gewenst kanaal. Via de telefoon, e-mail, chat, whatsapp en social media. Door een combinatie van nearshoring, offshoring en homeworkers is de beschikbaarheid van medewerkers gegarandeerd.

Omnichannel contactcenter software

We werken met professionele contactcenter en ticketing software voor webshops. Uw klanten kunnen contact opnemen via elk gewenst kanaal. Elk klantcontact wordt centraal vastgelegd zodat u inzicht heeft in de status van elke klant.

In alle gevallen creëren we toegang tot uw webshop systemen om informatie die medewerkers nodig hebben te ontsluiten. Hiermee reduceren we behandeltijden, verlagen we de kosten en stijgt de klanttevredenheid.

Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan

Vul het contactformulier in en we nemen dezelfde dag contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen of mailen.

Telefoonnummer: +31 (0) 850 640 494

E-mail; info@outvance.com

    Lees hier hoe we uw data beschermen