Prospects en klanten die zelf contact opnemen zijn het meest waardevol. Een hoge bereikbaarheid op inbound kanalen verhoogt de resultaten van uw campagnes.

Uw campagne is succesvol! Klanten nemen contact op via de telefoon, Whatsapp, live chat, email of social media. Ze hebben vragen of zoeken hulp bij het invoeren van gegevens of het plaatsen van een bestelling.

We verzorgen uw inbound campagnes vanuit de vestigingen van Outvance of we leveren extra capaciteit in een overflow en/of  underflow constructie. We handelen het klantcontact af via ons multichannel platform of werken op uw systemen. Er is ervaring met beide constructies.

Inbound sales gesprekken

Voordelen inbound sales support

Online sales support

Online biedt kansen om meer omzet te genereren. Klanten gebruiken online kanalen om zich te oriënteren en aankopen te doen. De uitdaging is om de conversie van bezoekers naar een aankoop te verhogen.

Dit kan met live chat, chatbots, e-mail, call me now, pop ups en via social media kanalen. Door het juiste kanaal op het juiste moment in de buyer journey aan te bieden verhogen we het resultaat.

Multichannel software

We werken met professionele multichannel contactcenter systemen. Klanten kunnen contact opnemen via elk gewenst kanaal. Klantcontact informatie zoveel mogelijk vanuit 1 scherm beschikbaar gesteld.

Medewerkers kunnen klantvragen snel en efficiënt afhandelen. Hiermee reduceren we u behandeltijden, verlagen we de kosten en stijgt de tevredenheid van uw klanten.

Meer informatie of een offerte?

We verzorgen multichannel sales activiteiten voor bedrijven in meerdere branches. Bij pieken, campagnes en structureel.

Mail uw gegevens en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

  • Altijd bereikbaar
  • Via meerdere kanalen
  • In meerdere talen
  • Ervaren vaste medewerkers
  • Scherpe tarieven

    Lees hier hoe we uw data beschermen