Een chatbot voert taken uit via een chat of een spraak interface. U kunt een chatbot inzetten op uw website, mobiele telefoon, social media, facebook messenger, whatsapp en voice response systemen. Een chatbot kan ingezet worden voor het beantwoorden van vragen, ondersteunen bij het navigeren, genereren van leads, het maken van reserveringen en veel meer.

Chatbots worden steeds intelligenter en zullen op korte termijn een groot deel van het klantcontact overnemen. Hiermee komt tijd vrij voor medewerkers voor meer complexe en waardevollere taken.

Outvance adviseert, ontwerpt en beheert chatbots om het resultaat van uw klantcontact te verbeteren en klantcontact kosten te verlagen. En als de chatbot er niet uitkomt dan bieden we de mogelijkheid voor een live medewerker.

Voordelen van chatbots

Meertalige klantcontact
ondersteuning

Outvance verzorgt uw klantenservice in meerdere talen. Standaard in het Nederlands, Vlaams, Engels, Duits en Frans. Andere talen zoals Italiaans, Spaans, Portugees en Pools zijn beschikbaar.

Onze medewerkers spreken 2 tot 3 talen. Door een uitvoering vanuit internationale locaties is de beschikbaarheid van medewerkers gegarandeerd.

Multichannel contactcenter
software

We werken met meerdere professionele multichannel contactcenter systemen. Klanten kunnen contact opnemen via meerdere kanalen. Klantcontact informatie zoveel mogelijk vanuit 1 scherm beschikbaar gesteld. Agents kunnen klantvragen snel, efficiënt afhandelen. Hiermee reduceren we behandeltijden, verlagen we de kosten en stijgt de tevredenheid van uw klanten.

Meer informatie, demo of een gratis account voor een chatbot?

Met uw klantenservice kunt u zich onderscheiden. We verzorgen de klantenservice voor bedrijven in diverse branches.

Mail uw gegevens en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

  • Multichannel klantenservice
  • In meerdere talen
  • Multi-cliënt of een vast team
  • Professionele systemen
  • Scherpe tarieven

Lees hier hoe we uw data beschermen