U kunt een chatbot inzetten op uw website, social media, facebook messenger, whatsapp en voice response systemen. Een chatbot kan ingezet worden voor het genereren van leads,  beantwoorden van vragen, ondersteunen bij het navigeren, het maken van reserveringen en veel meer.

Chatbots worden intelligenter en nemen een deel van het klantcontact over. Hiermee komt tijd vrij voor medewerkers voor meer complexe en waardevollere taken.

Outvance adviseert, ontwerpt en beheert chatbots. U verbetert het resultaat van uw klantcontact en verlaagt klantcontact kosten. En als de chatbot er niet uitkomt dan bieden we de mogelijkheid voor een live medewerker.

Chatbot software

Voordelen van chatbots

Mogelijkheden chatbots

Een chatbot kunt u op meerdere klantcontact momenten inzetten:

  • Het genereren van leads en afspraken
  • Identificeren en kwalificeren van bezoekers
  • Ondersteuning bij het navigeren op een website
  • Beantwoorden van standaard vragen
  • Ondersteunen bij het routeren naar medewerkers

Chatbot software

We adviseren en werken met meerdere chatbot leveranciers en systemen. Op basis van de customer journey identificeren we de klantcontact momenten waar een chatbot een alternatief is of toegevoegde waarde biedt.

Klantvragen en informatie uit bestaande klantcontact kanalen  geven input om de structuur van een chatbot vorm te geven. We adviseren een hybride model waarbij er  ondersteuning is van een medewerker als de chatbot het antwoord niet weet of niet mag geven.

Meer informatie over mogelijkheden chatbot

Een chatbot verhoogt leads, sales en vermindert live klantcontact. We ondersteunen bij de selectie en de inzet van chatbots. Daarnaast verzorgen we het live klantcontact als de chatbot de klant niet kan of mag helpen.

Mail uw gegevens en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Chatten, bellen of mailen kan natuurlijk ook.

    Lees hier hoe we uw data beschermen