Een professionele klantenservice maakt het verschil. Klanten willen op elk moment en via diverse kanalen een adequate service. Snel, vakkundig, vriendelijk en meteen een volledig antwoord.

Outvance verzorgt uw klantenservice en helpdesk met ervaren medewerkers en met professionele contactcenter software. Vanuit 1 centraal overzicht zodat klanten het juiste antwoord in 1 keer krijgen.

U kunt uw klantenservice geheel of gedeeltelijk uitbesteden. We fungeren als een verlengstuk voor uw organisatie. We borgen uw bereikbaarheid, servicelevels en klanttevredenheid tegen concurrerende tarieven.

Klantenservice uitbesteden

Testimonial

We hebben een fijne samenwerking gehad in de periode dat Outvance voor ons de Customer Service en Sales opgepakt heeft voor ons Wallonische klanten. Het was van ons uit een spoedklus omdat we ons kantoor in België moesten sluiten. Na een korte inwerkperiode waarbij de communicatielijnen kort waren is Outvance aan de slag gegaan.

Gezien de complexiteit van onze systemen en werkzaamheden is dat zeker een compliment waard. De kwaliteit van het contact met de klanten was hoog en onze beoordelingen op Trustpilot bleven op een goed niveau. Mochten we ergens weer hulp nodig hebben dan staat Outvance in ieder geval boven aan de lijst.

Ron van Beek, Teamlead Sales Benelux, IGO Promo

Een professionele partner voor uw klantcontact

Meertalige medewerkers

Outvance verzorgt uw klantenservice in meerdere talen. Standaard in het Nederlands, Vlaams, Engels, Duits en Frans. Andere talen zoals Russisch, Bulgaars, Italiaans, Spaans, Portugees en Pools zijn beschikbaar.

Onze medewerkers spreken 2 tot 3 talen. Door een uitvoering vanuit meerdere internationale locaties is de beschikbaarheid van meertalige medewerkers gegarandeerd.

Professionele contactcenter software

We werken met professionele multichannel contactcenter software. Uw klanten kunnen contact opnemen via meerdere kanalen. Klantcontact informatie wordt zoveel mogelijk vanuit 1 scherm beschikbaar gesteld.

Onze medewerkers handelen vragen van klanten snel en efficiënt af. Hiermee reduceren we behandeltijden, verlagen we de kosten en stijgt de klanttevredenheid.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Vul het contactformulier in en we nemen dezelfde dag contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen, mailen of chatten.

Telefoonnummer: +31 (0) 850 640 494

E-mail; info@outvance.com

    Lees hier hoe we uw data beschermen