Uw klantenservice of helpdesk maakt het verschil. Klanten willen op elk moment en via een voorkeur kanaal een adequate service. Snel, vakkundig, vriendelijk en meteen een volledig antwoord.

Outvance Contactcenters verzorgt uw klantenservice of helpdesk met ervaren medewerkers en professionele software. In een 1e lijn constructie of als overflow partner.

U kunt uw klantenservice geheel of gedeeltelijk uitbesteden. We fungeren als een verlengstuk voor uw organisatie. We borgen uw bereikbaarheid, servicelevels en klanttevredenheid tegen concurrerende tarieven.

Klantenservice uitbesteden

Testimonial

We hebben een fijne samenwerking gehad in de periode dat Outvance voor ons de Customer Service en Sales opgepakt heeft voor ons Wallonische klanten. Het was van ons uit een spoedklus omdat we ons kantoor in België moesten sluiten. Na een korte inwerkperiode waarbij de communicatielijnen kort waren is Outvance aan de slag gegaan.

Gezien de complexiteit van onze systemen en werkzaamheden is dat zeker een compliment waard. De kwaliteit van het contact met de klanten was hoog en onze beoordelingen op Trustpilot bleven op een goed niveau. Mochten we ergens weer hulp nodig hebben dan staat Outvance in ieder geval boven aan de lijst.

Ron van Beek, Teamlead Sales Benelux, IGO Promo

Een ervaren partner voor uw klantenservice of helpdesk

Meertalige medewerkers

Outvance Contactcenters verzorgt uw klantenservice in meerdere talen. Standaard in het Nederlands, Vlaams, Engels, Duits en Frans. Andere talen zoals Spaans, Italiaans,  Bulgaars, Portugees en Pools zijn beschikbaar.

Onze medewerkers spreken 2 tot 3 talen. Door een uitvoering vanuit meerdere internationale locaties is de beschikbaarheid van meertalige medewerkers gegarandeerd.

Professionele systemen

We werken met uw callcenter en back-office systemen of onze systemen. We werken met callcenter systemen zoals Zendesk, Freshdesk, Trengo, HubSpot. Alle uw gewenste klantcontact kanalen ondersteunen we.

Onze medewerkers handelen vragen van uw klanten snel en efficiënt af. We reduceren behandeltijden, verlagen kosten en verhogen klanten tevredenheid.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Verstuur het contactformulier en een ervaren consultant neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Of plan meteen een afspraak in via Calendly via onderstaande link.

https://calendly.com/outvance-contactcenters/kennismaking

Bellen kan natuurlijk ook.

Telefoonnummer: +31 (0) 850 640 494

Met vestigingen in Nederland, Turkije, Suriname, Bulgarije, Marokko, en homeworkers bieden we u de capaciteit die uw nodig heeft.

Outvance Contactcenters is sinds 2007 actief en verzorgt zowel b2c als b2b projecten voor haar klanten in de Benelux en Duitsland.