Bezoekers op uw website of webshop zoeken naar informatie of antwoorden op vragen. Of hebben hulp nodig bij het invullen van formulieren of bij een aankoop. De meeste bezoekers verlaten uw website zonder een actie of aankoop.

Met live chat geeft u bezoekers de mogelijkheid om contact met u op te nemen. Met live chat verhoogt u het aantal leads, de omzet in uw webshop en stijgt de tevredenheid van klanten.

Gartner. By 2022 over 85% of companies will offer some form of live chat on their website or on mobile devices to interact with their customers

Voordelen van live chat

Tarieven live chat

Live chat uitbesteden is een oplossing voor verruiming van openingstijden, inzet van extra talen of als u capaciteit nodig heeft.

Outvance verzorgt live chat in het Nederlands, Vlaams, Frans en Engels. Andere talen zijn op verzoek beschikbaar. We verzorgen live chat met vaste medewerkers.

Tarieven zijn in euro’s, exclusief btw en bestaan uit een tarief per maand aangevuld met een vergoeding voor het beantwoorden van de binnenkomende chats. Facturering vindt plaats op basis van de werkelijke behandeltijd met een minimum van 1 minuut per chat.

Per maand

24,95

Per minuut

0,79

Live chat voor uw website of webshop?

Met live chat verhoogt u de conversie op uw website of webshop en biedt u een betere service naar uw klanten. 

Mail uw gegevens en we nemen dezelfde werkdag contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen, mailen of chatten. 

    Lees hier hoe we uw data beschermen